Vă puteţi începe ziua cu un duş revigorant, binefăcător cu noua cabină de duş fără rame de la Sticla Romania, vă oferă condiţiile ideale pentru a transforma duşul de zi cu zi într-un adevarat răsfăţ. Design-ul marcant impresionează prin liniile clare şi gradul ridicat de transparenţă. Nenumăratele avantajele din punct de vedere practic conving de asemenea: uşi batante din sticlă securizată de 8 mm, care se deschid şi se închid foarte uşor datorită balamalelor cu funcţie de ridicare – coborâre. În interior, balamale în plan cu sticla, care facilitează curăţarea şi întreţinerea cabinei de duş.CABINE DE DUŞ CU BALAMA


De la soluţia dreptunghiulară standard până la generosul Walk-in: seria premium Sticla Romania convinge printr-o gamă largă de modele şi variante de configurare care sunt imposibile de a nu fi pe gustul dumneavoastră. Designul marcant cu o direcţie clară a linilor, tehnica este una inovativă şi de înaltă calitate. Dispunem detrei modalităţi de ataşare pe perete, balamale interne cu sistem de închideredeschidere, garnitură continuă, bară verticală stabilizatoare pentru stabilizarea optimă a produsului. O bordură elegantă pentru reţinerea apei, configurând o densitate optimală.

- Sticlă securizată 8 mm
- înălțime standard 2000 mm
- Toate ușile cu accesoriile de pivotare
- Balamale în plan cu sticla la interior cu funcţie de ridicare-coborâre
- Comoditate curățare optimă
- La alegere, doua modele de mânere interioare
- Stabilitate maximă și instalare ușoară
- Garnitura ușii îngustă, cu un aspect de crom
- Montarea pe cădiţa de duş sau direct pe pardosealăcu


Img Img Img Img

Design Atragator Si Forma Clara


Modern, inspirativ, dinamic. Dezvoltată pentru oameni care nu doresc să facă compromisuri in amenajarea băii în privinţa designului si a formei. Uşile si pereţii fixi din sticlă securizată de 6 mm au un aspect şi o prezentare foarte reuşită care ies de asemenea in evidenţă.
- Sticlă securizată de 6 mm
- Înălţime standard de 2000 mm
- Balamale din alamă cromată în plan cu sticla, cu mecanism de ridicare-coborâre
- Uşă cu deschidere în exterior
- Profil argintiu șlefuit lucios
- Profile de fixare la perete cu domeniu de reglaj
- Închidere magnetică
- Confort optim de curăţare
- Stabilitate maxima si montaj simplu
- Dimensiuni standard şi la comandă pentru soluţii flexibile


Img Img Img Img


USI CULISANTE EXCLUSIVISTE SI ACCESE LARGI SI CONFORTABILE


Uşi culisante exclusiviste, funcţionalitate si design, pot fi manevrate cu mare uşurinţă. La intrarea in cabină de duş se experimentează deja confortul sporit datorat lipsei pragului si a sinei si permite o folosire optima a spaţiului. . Designul exclusiv se integrează fara probleme în diferitele concepte arhitecturale.
- Sticlă securizată de 6 - 8 mm
- Înălţime standard de 2000 mm
- Uşi glisante cu sistem de alunecare uşoară
- Uşi detaşabile prietenoase pentru curăţire
- Lăţimi variabile pentru spaţii generoase
- Eliminarea profilului permite accesul fără bariere
- Montaj prietenos
- Dimensiuni la comandă pentru soluţii flexibile

Img Img Img Img

PARAVANE WALK-IN PENTRU UN RĂSFĂŢ LA DUŞ FĂRĂ COMPROMISURI


Cabinele de duș Walk-In marca Sticla Romania reprezintă prototipul soluțiilor generoase și confortabile pentru duș. Spațiile generoase de duș cu acces larg crează toate condițiile pentru o relaxare maximă la duș. Suprafețele largi transparente de sticlă domină arhitectura spațiului și crează o claritate unică. - Sticlă securizată de 8 mm - Posibilitate fixare cu bară stabilizatoare în plafon sau pe perete - Înălţime standard 2000 mm - Zone largi şi confortabile de acces - Opțional cu portprosop și/sau etajeră de sticlă - Cel mai înalt grad de stabilitate şi montaj facil - Soluţii flexibile pentru dimensiuni standard şi la comandă


Img Img Img Img Img

Paravan Pentru Cada - flexibilitate in incaperi inalte


Renunta la sistemele clasice. Paravanul ofera pe langa bara stabilizatoare de fixare in perete alternativ si bara de stabilizare cu prindere in plafon. Acesta reprezinta un avantaj incazul incaperilor inalte, situatie intalnita in mod frecvent in cladirile istorice.


Img Img Img

Sticla-Romania.ro | 27 Martie 2018