FCR Froup oferă soluţii inovatoare în materie de sticlă pentru structuri de birouri moderne. Indiferent dacă aveţi nevoie de Partitionari birouri din sticla, Uși Din Sticlă Glisante, Compartimantari birouri din sticla, Partitii birouri cu sticla, Pereti din sticla securizata, Partitii cu pereti din sticla ,pereţi de sticlă staţionări, pereţi despărţitori fixaţi, uşi glisante, uşi batante, soluţiile noastre vor economisi spaţiu, timp şi banii dvs. Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă revizuiască proiectul și să impartaseasca soluțiile potrivite pentru a optimiza spațiul și a reduce costurile.

FCR Group ofera o noua viziune pentru spatiul in care lucrăm si in care trăim, o solutie de compartimentare limitată numai de imaginatia noastră.

Exista mai multe tipuri de comaprtimantari in functie de structura lor : sistemul de partitionare fara rama in plan vertical. Sistemul este realizat din panouri din sticla securizata. Sticla are grosimea de 10 sau 12 mm. Panourile de sticla sunt montate la partea de sus si de jos in profile din aluminiu a caror parte vizibila are latimea de 30mm, 40 mm sau 60 mm. Sistemul permite integrarea in perete si a panourilor din lemn cu grosime de 36 mm. Panourile din lemn sunt montate fara profile verticale.

STRUCTURA
Pentru realizarea peretelui de compartimentare se utilizeaza profile din aluminiu. Profilele din aluminiu
sunt anodizate sau vopsite in camp electrostatic

PANOURI CU STICLA
Panourile sunt realizate din geam securizat sau geam laminat.
Grosimea geamului: 10-12 mm.

DIMENSIUNEA PANOURILOR:
Inaltimea maxima: 3000 mm
Latime maxima: 1200 mm.


Img Img

FCR SOLUTION vine in sprijinul dvs atunci cand spatiul de care dispuneti este unul redus sau doriti utilizarea maxima a incaperii. Fie ca e vorba de Compartimantari birouri din sticla, Partitii birouri cu sticla, Pereti din sticla securizata, Partitii cu pereti din sticla ,compartimentari de birouri, compartimentare living/bucatarie etc, usile glisante din sticla securizata reprezinta solutia moderna si eficienta datorita sistemelor inovatoare de fixare si glisare. Sistemele fabricate din inox din aliaj de inalta calitate , acestea pot fi instalate pe sticlă, partiții sau direct în partea superioara a peretelui suficient de armat. Reglabile, rolele de top fac rapid ajustările finale și ușor, fără a fi nevoie să eliminați uşa. Funcționarea lor netedă și sistemul solid din oțel inoxidabil minimalizeaza problemele de întreținere, în timp ce "antiascensor" caracteristică sistemului, îmbunătățește performanța, siguranța și securitatea. Oferim patru kituri diferite, două pentru montare pe perete și două pentru montarea în sticlă.


Img Img Img Img

Sticla-Romania.ro | 30 Martie 2018