FCR Group va ofera experienta necesara atunci cand vine vorba de balustrada din sticla securizata, laminta, colorata, copertine sau paravan anti vant iar mai jos va prezentam cateva aspect importante inainte de a incepe un proiect pe balustrade din sticla.

De departe, sticla este cea mai populară alegere pentru balustrada modernă si are un impact vizual uimitor, futurist, face spatiile sa se simta mai mari si faciliteaza fluxul luminii. Acesta adaugă lux și valoare unei case și, atunci când este proiectat și instalat corect, este incredibil de sigur și funcțional.

FCR Group actioneaza si ofera servicii in zona de nord-vest, nord si zona centrala a Romaniei, asadar balustrade din sticla putem sa oferim in urmatoare orase: Cluj-Napoca Sediul Central, Targu- Mures, Toplita, Borsec, Regin, Borsa, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Sighetul Marmatiei, Satu Mare, Zalau, Jibou, Simpleul Silvaniei, Oradea, Turda, Alba Iulia, Sibiu, Sebes, Medias, Blaj si zonele limitrofe ale acestora.

Există diferite tipuri de sisteme de balustrade din sticlă. Există o varietate de moduri de a instala balustrada din sticlă. Priviți diferitele sisteme și luați în considerare modul în care aceste stiluri se potrivesc în stilul și senzația generală a casei dvs. Incepem cu balustrada interioară din sticlă si cu sisteme de prindere ale acestora:

1. Balustrada din sticlă FCR ECO este un sistem în care panourile balustradei din sticlă sunt fixate într-un cadru de lemn. Deoarece nu este nevoie de cleme sau feronerie, această balustradă are cel mai curat aspect vizual

2. Balustrada din sticlă multipla este un sistem în care panourile de sticlă sunt asigurate cu separatoare (cilindri rotunzi din oțel inoxidabil / inox). Sticla securizata are găuri pre-găurite, este nivelat pe loc, iar distanțele fixează panoul pe fața verticală a peretelui scărilor.

Img

3. Balustrada de sticlă FCR Pillar este un sistem în care panourile de sticlă sunt fixate cu cleme montate pe stâlpi sau ocazional pe balustradă. Acest sistem oferă opțiunea de a folosi stâlpi din lemn, aluminiu sau oțel iar dacă doriți să vă evidențiați feroneria stâlpilor puteti opta pentru o gama larga de culori. Pentru unii, acesta este un stil foarte atrăgător.


Img

4. Balustrada de sticlă FCR Foot este un sistem în care panourile de sticlă sunt fixate in picioruse din inox care se fixeaza pe pardosea sau pe trepte. Este unul dintre cele mai minimaliste sisteme din punct de vedere vizual.


Img

5. Sistemul FCR Friendly de șine pentru balustrade de sticla este definit de rezistență, oferind o instalare simplă, linii curate și vederi superbe. Sistemul de șine de bază este alcătuit dintr-o piesă subțire, dar robustă, de din aluminiu, care trece pe partea inferioară a balustradei, oferind o bază solidă pentru susținerea fiecărui panou de sticlă si este prevazut cu un capac subțire completează estetica și se adauga în partea de jos a panourilor, pentru un aspect elegant și finisat. Sticla pentru acest tip de balustrada trebuie sa fie de 10 sau 12 mm.


Img

Pentru o siguranta sporita si in functie de proiect si cerinte va oferim profilul FCR Premium pentru care se foloseste sticla securizata 12 mm sau securizata/laminata 6.6.3 sau 8.8.3


Img

Img

Sistemele pentru balustrada de sticla prezentate mai sus sunt cele mai uzuale, dar mai jos va prezentam si alte sisteme de fixare: Balustradă Din Sticlă Încorporată În Pardoseală

Img

Balustradă Din Sticlă Montată Lateral

ImgImg

Este important să țineți cont de cerințele codului de construcție din zona dumneavoastră cu privire la tipul de sticlă (securizată, securizata si laminată) necesar sau permis.

FCR Group ofera sticla securizata de cea mai inalta calitate. Sticla călită este un fel de sticlă tratată termic care mărește rezistența suprafeței și schimbă modelul de rupere. Dacă sticla călită se sparge, din motive de siguranță, se sparge în cuburi mici.

Sticla laminată este 2 bucăți de sticlă topite împreună cu un strat intermediar. Acest lucru oferă rezistență sticlei și un plus de siguranță. În caz de spargere, o parte a sticlei se va sparge, în timp ce cealaltă parte rămâne pe loc.

Balustrada din sticlă, în ansamblu, are mai puțină întreținere pe termen lung decât un produs din lemn. Dar, în funcție de stilul tău de viață, întreținerea de zi cu zi va trebui să fie luată în considerare că balustrada arată drastic mai bine decât murdară. O cârpă moale, săpun/oțet și apă este tot ce ai nevoie, stai departe de orice scrubere abrazive. Balustrada noastră este realizata la comandă, măsurat în mod specific, proiectata și instalata la comandă. Exactitatea designului și instalării este crucială pentru calitatea generală și stilul produsului finit. O balustradă instalată incorect poate fi nu numai o durere oculară, ci și periculoasă. Selectați o companie care are experiență și căutați pentru a vedea exemple de produse finite.

Mai mult, luați în considerare calitatea feroneriei care ține sticla în loc. Există o mare variație în ceea ce privește calitatea feroneriei care va afecta siguranța generală a sistemului dumneavoastră de balustrade.

Cunoașterea întregului proces vă va oferi o înțelegere a timpului și a pașilor implicați în proiectul dumneavoastră de balustradă din sticla.

Iată procesul pentru comandarea balustradei de la FCR Group:

1: Aruncati o privire la opțiunile disponibile și stilul de balustradă pe care îl preferi. Accesati site-ul nostru web și faceți clic pe galeria noastră pentru a vedea imagini cu munca noastră.

2: Sunati la FCR Group pentru ca unul dintre reprezentantii noștri să vă ghideze prin galeria noastră online și să vorbească despre proiectul dvs. Indiferent daca sunteti din Cluj, Oradea, Sibiu, Mures, Satu Mare, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Sighisoara, Reghin, Alba Iulia, Sighetul Marmatiei, Borsec, Borsa, FCR Group are posibilitatea si convingerea ca oricare ar fi proiectul dvs, impreuna il putem duce la bun sfarsit.

3: Vino în showroom pentru a vedea mostre fizice ale balustradei noastre. Toate sistemele noastre de balustrade sunt expuse. Aduceți cu voi planurile și imaginile spațiului dvs. și unul dintre reprezentantii noștri in balustrade de sticla vă vor ajuta să alegeți produsele care se potrivesc stilului, spațiului și bugetului dvs.

4: Vom ieși pe teren pentru a obține măsurători.

5: După aprobarea ofertei vom începe să vă producem balustrada din sticla.

6: Vom rezerva un timp pentru instalare.

7: Efectuați plata finală la finalizare.


Ne-ar plăcea să auzim de dvs și să va ajutăm cu proiectul vostru!
Balustrade-Romania.ro | 17 Octombrie 2022